Kahve falında tanımadığın birini öldüğünü görmek

Kahve falında tanımadığın birini öldüğünü görmek hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, makamının ve itibarının yükseleceğine, kazancın artacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, çok güzel günler geçireceğine, fal sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, şansın ve kısmetin açık olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birini öldüğünü gördüyseniz:

  • Kafanızı en iyi şekilde çalıştırmalı, nerede, ne zaman, nasıl hareket edeceğinizi bilmelisiniz.

Kahve falında tanımadığı insanları öldürmek kişinin maddi zarara uğrayacağına, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı insanların öldüğünü görmek eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına yorulur.

Kahve falında tanımadığı bir erkeğin öldüğünü görmek çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında tanımadığın birini öldürmek kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, gelirini ve rızkını kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında tanımadığın insanların öldüğünü görmek sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında tanımadığın birini öldüğünü görmek ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine delalet eder.

Kahve falında tanımadığın bir kadının öldüğünü görmek üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine inanılır.

Kahve falında tanımadığın bir adam öldürmek bir sebeple falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top