Kahve falında tanımadığın bir kadının öldüğünü görmek

Kahve falında tanımadığın bir kadının öldüğünü görmek hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, terslik yaşayacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir kadının öldüğünü gördüyseniz:

  • Anlatarak ifade etmenin mesajlarınızı daha anlaşılır kılacağını ya da yumuşatabileceğini düşünüyorsunuz.

Kahve falında tanımadığın bir kadının öldüğünü görmek gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı bir kadının öldüğünü görmek tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine inanılır.

Kahve falında tanımadığı bir kadını öldürmek maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığın bir kadını öldürmek hayatının da düzene gireceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına işaret eder.

Kahve falında hiç tanımadığın bir kadın görmek güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığım kadın görmek kazandıklarının tadını çıkaracağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında tanımadığın kadını öpmek kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, yıpranacağına rivayet eder.

Kahve falında tanımadığı bir kadını görmek huzura ve mutluluğa kavuşacağına, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top