Kahve falında tanımadığın birini öldürmek

Kahve falında tanımadığın birini öldürmek attığı adımların boşa çıkacağına, yeni yerler göreceğine, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında tanımadığın birini öldürmek gördüyseniz:

  • Bazı hareketlerinizin olası sonuçlarını doğru hesaplamanız gerekiyor.

Kahve falında tanımadığın insanların öldüğünü görmek işinin gücünün de hep rast gideceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine işaret eder.

Kahve falında tanımadığı bir kadını öldürmek işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığı birini öldürmek çok ünlü bir kişi olacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığın adamı öldürmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine alamet eder.

Kahve falında tanımadığın bir adam öldürmek bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı birinin öldüğünü görmek Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın birini öldüğünü görmek hatalı yollara sapılacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın bir kadını öldürmek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top