Kahve falında suyunun geldiğini görmek

Kahve falında suyunun geldiğini görmek bulunduğu mevkide yükseleceğine, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, çok sayıda borca gireceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suyunun geldiğini gördüyseniz:

  • İşinizi ya da eğitiminizi ilgilendiren başlıklar nedeniyle yer değişikliği söz konusu olabilir.

Kahve falında doğum suyunun geldiğini görmek büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, hanesindeki rızkın da artacağına delalettir.

Kahve falında suyun geldiğini görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, yolunda huzurla devam edeceğine işarettir.

Kahve falında hamile olduğunu ve suyunun geldiğini görmek ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, planların sarkacağına tabir olunur.

Kahve falında suyu gelmek torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında göbekten su geldiğini görmek işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine rivayet eder.

Kahve falında hamile kadının suyunun geldiğini görmek her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine delalet eder.

Kahve falında su geldiğini görmek kısa sürecek bir işe gireceğine, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında memeden su geldiğini görmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top