Kahve falında memeden su geldiğini görmek

Kahve falında memeden su geldiğini görmek anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, sevinçli haberler geleceğine, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına yorulur.

Kahve falında memeden su geldiğini gördüyseniz:

  • Her ne kadar iyi niyetli olsanız da istediğiniz gibi gitmeyen, istediğiniz gibi davranmayan veya istediğiniz şekilde oluşmayan koşullar veya kişiler nedeniyle bazı aksilikler oluşabilir.

Kahve falında memeden su geldiğini görmek iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancının ve rahatlığının daim olacağına tabir olunur.

Kahve falında memeden kan gelmek uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında kendi memesinden süt geldiğini görmek işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında memesinden süt gelmek üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında memeden kan geldiğini görmek ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına yorulur.

Kahve falında memeden süt gelmek yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına alamet eder.

Kahve falında memesinden kan geldiğini görmek bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında başkasının memesinden süt geldiğini görmek düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top