Kahve falında suyu gelmek

Kahve falında suyu gelmek kafasının rahat edeceğine, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, hayırlı adımlar atılacağına, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına alamet eder.

Kahve falında suyu gelmek gördüyseniz:

  • Kafanızın içindekileri açığa çıkarmakta güçlük çekebilirsiniz.

Kahve falında hamile olmak suyu gelmek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine yorulur.

Kahve falında doğum suyunun geldiğini görmek büyük bir sorun oluşacağına, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına işarettir.

Kahve falında su geldiğini görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine işarettir.

Kahve falında hamile olduğunu ve suyunun geldiğini görmek yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına işaret eder.

Kahve falında hamile kadının suyunun geldiğini görmek hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında suyunun geldiğini görmek çok büyük başarılar kazanacağına, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına alamet eder.

Kahve falında kulaktan su geldiğini görmek kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında ağzından su geldiğini görmek hayallerinin suya düşeceğine, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top