Kahve falında su geldiğini görmek

Kahve falında su geldiğini görmek yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında su geldiğini gördüyseniz:

  • Size önem veren kişileri etkileyebilecek ya da şaşırtabilecek değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında doğum suyunun geldiğini görmek bir sebeple ortaklığın bozulacağına, işinin ehli durumuna geleceğine delalettir.

Kahve falında dağdan su geldiğini görmek aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına işaret eder.

Kahve falında kulaktan su geldiğini görmek çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan fal sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında hamile olmak suyu gelmek çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, kazançlı işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzından su geldiğini görmek onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamile olduğunu ve suyunun geldiğini görmek kazancının helal para olacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine delalettir.

Kahve falında suyu gelmek cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında su geldiğini görmek işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top