Kahve falında suyun başında olmak

Kahve falında suyun başında olmak sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, büyük bir projeye girileceğine, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine delalet eder.

Kahve falında suyun başında olmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda bazı sıkıntılı durumlar yaşanabilir.

Kahve falında suyun başında olmak sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına işarettir.

Kahve falında başını suya sokmak anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalettir.

Kahve falında başa su dökmek ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suyun başında oturmak kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına delalet eder.

Kahve falında başından aşağı su dökmek uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin başından su dökmek tüm özlemini gidereceğine, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başına su döküldüğünü görmek onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin başına su dökmek iş hayatında başarılı olmaya, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top