Kahve falında suyun başında oturmak

Kahve falında suyun başında oturmak eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suyun başında oturmak gördüyseniz:

  • Kendi işlerinize konsantre olmanızda fayda var.

Kahve falında suyun başında oturmak aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, neşesinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dağ başında oturmak dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında sofra başında oturmak aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında merdivenin başında oturmak onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine işarettir.

Kahve falında ateş başında oturmak fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında masa başında oturmak elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında havuz başında oturmak çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına işarettir.

Kahve falında mezarın başında oturmak zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top