Kahve falında hamile olmak suyu gelmek

Kahve falında hamile olmak suyu gelmek maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamile olmak suyu gelmek gördüyseniz:

  • Evinizde veya sevdiğiniz işlerle ilgilenerek keyifli vakit geçirmenin tadını çıkartmanızda fayda var.

Kahve falında hamile kadının suyunun geldiğini görmek kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hamile olduğunu ve suyunun geldiğini görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine alamet eder.

Kahve falında hamile olmak suyu gelmek yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Kahve falında hamilelik suyunun geldiğini görmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, işlerin daha kötüye gideceğine tabir olunur.

Kahve falında hamile olduğunu ve kan geldiğini görmek büyük miktarda para kazanacağına, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamileyken kan geldiğini görmek yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, yenilgiye uğramış hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında hamile birinden kan geldiğini görmek kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında suyu gelmek girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top