Kahve falında sümüğünün aktığını görmek

Kahve falında sümüğünün aktığını görmek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, dilediği gibi yaşayacağına, düze çıkacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine işaret eder.

Kahve falında sümüğünün aktığını gördüyseniz:

  • Maddi bir konu veya iş birliği lehinize yönde şekillenmeye başlıyor.

Kahve falında burnundan sümük aktığını görmek fal sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sümüğünün aktığını görmek kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sümüğün aktığını görmek kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sümük yıkamak zor zamanların ferahlığa çıkacağına, başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının sümüğünü silmek sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına tabir olunur.

Kahve falında sümükle oynamak atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin sümüğünü görmek yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine delalet eder.

Kahve falında sümüklü böcek kabuğu görmek zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, hakkı olanlara kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top