Kahve falında birinin sümüğünü görmek

Kahve falında birinin sümüğünü görmek aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, yaşamını daha iyi planlayacağına, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, borçlarının azalacağına işarettir.

Kahve falında birinin sümüğünü gördüyseniz:

  • Elinize umulmadık paralar geçebilir.

Kahve falında kendini sümük görmek bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evde sümüklü böcek görmek kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında burnundan sümük çıktığını görmek yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, kalkınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında katı sümük görmek içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, kolay yollardan rızık sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında burundan katı sümük çıkarmak eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına inanılır.

Kahve falında yatakta sümüklü böcek görmek sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sümüğünü yemek mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine inanılır.

Kahve falında burnundan kuru sümük görmek başarılarının tadına varacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top