Kahve falında sümüğün aktığını görmek

Kahve falında sümüğün aktığını görmek fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, çok mutlu ve sevinçli olacağına, karamsarlığa düşeceğine, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine delalettir.

Kahve falında sümüğün aktığını gördüyseniz:

  • Sizinle farklı fikirlere sahip kişilerle karşılaşabilir veya tartışabilirsiniz.

Kahve falında burnundan sümük aktığını görmek hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına alamet eder.

Kahve falında sümüğünün aktığını görmek ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, büyük atılımlarda bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında sümüğün aktığını görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında burundan kurumuş sümük çıkarmak sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına işaret eder.

Kahve falında burnunda sümük çıkarmak kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suyun içinde sümüklü böcek görmek stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Kahve falında burundan katı sümük çıkarmak kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğin sümüğünü görmek gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, huzurlu günler görüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top