Kahve falında ağaçta kalmak

Kahve falında ağaçta kalmak yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, işlerin sürekli büyüyeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, yıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçta kalmak gördüyseniz:

  • Gözden kaçırmamanız gereken bir diğer noktada ilişkileriniz sırasında yakın çevrenizin söylediklerinden çok etkileniyorsunuz.

Kahve falında ağacın tepesinde kalmak el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine işarettir.

Kahve falında ağaçta asılı kalmak ruhsal olarak etkileneceğine, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında ağaçta kalmak borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine delalettir.

Kahve falında ağacın altında kalmak rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçta mahsur kalmak istediği noktalara geleceğine, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine delalettir.

Kahve falında tanımadığı bir evde kalmak kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yangında kalmak kötü ve zor günler yaşayacağına, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına işarettir.

Kahve falında yükseğe kaldırılmak kendisine çok daha fazla yetki verileceğine, özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top