Kahve falında yükseğe kaldırılmak

Kahve falında yükseğe kaldırılmak nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, daha iyi mağazalardan giyineceğine, giderileceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, iyi geçiminin de bozulacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına delalettir.

Kahve falında yükseğe kaldırılmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya kariyerinizde faydalı değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında yüksek yerde kalmak kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerde mahsur kalmak emeklerin boş yere harcanacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Kahve falında yüksekte asılı kalmak iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine alamet eder.

Kahve falında yüksekte kalmak bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerde kalmak yüklü miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında yüksek yerde asılı kalmak dilediği gibi harcama yapacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine alamet eder.

Kahve falında yüksekte mahsur kalmak çok büyük hayır duası alınacağına, bolluğun sürekli olacağına alamet eder.

Kahve falında yüksek bir yerde asılı kalmak zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, aydınlığa çıkılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top