Kahve falında su kenarında olmak

Kahve falında su kenarında olmak kazancın yetmez olacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, çoluk çocuğa karışacağına, eşit davranılacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında su kenarında olmak gördüyseniz:

  • Gerek iş, gerek aşk hayatınızda yukarda söylenenler geçerlidir.

Kahve falında su kenarında yılan görmek ortak edineceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su kenarında ev görmek elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini su kenarında görmek tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına yorulur.

Kahve falında su kenarında yürümek kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında su kenarında ev almak endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, helal kazanca sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında suyun kenarında yürümek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, yaşamına bakacağına inanılır.

Kahve falında su kenarında olmak hayat kalitesinin de yükseleceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında su kenarında yatmak karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top