Kahve falında su kenarında yatmak

Kahve falında su kenarında yatmak çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında su kenarında yatmak gördüyseniz:

  • Bir süredir devam eden ilişkileriniz karşı tarafın açıklamaları veya söyledikleri nedeniyle başka bir boyut kazanabilir.

Kahve falında su kenarında yatmak yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında denizin kenarında yatmak tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uçurumun kenarında yatmak bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına işarettir.

Kahve falında dere kenarında yatmak zaman zaman kişiyi ezeceğine, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına işaret eder.

Kahve falında deniz kenarinda yatmak yaşam tecrübesi edineceğine, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında su kenarında yürümek büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendini su kenarında görmek makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında su kenarında yılan görmek hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top