Kahve falında kendini su kenarında görmek

Kahve falında kendini su kenarında görmek bereketli bir yaşama sahip olunacağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, gözyaşının kuruyacağına, yarar getireceğine, yolunda huzurla devam edeceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında kendini su kenarında gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında su kenarında ev görmek uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında suyun kenarinda oturmak bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına alamet eder.

Kahve falında su kenarında yatmak olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, istediği gibi yaşayacağına inanılır.

Kahve falında su kenarında yemek yemek asla dert yüzü görmeyeceğine, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına işarettir.

Kahve falında su kenarında namaz kılmak önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su kenarı görmek herkesin karşısında el pençe divan duracağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine delalettir.

Kahve falında su kenarında yılan görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına yorulur.

Kahve falında su kenarında oturmak aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top