Kahve falında su istifra etmek

Kahve falında su istifra etmek üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, şen kahkahalar atacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında su istifra etmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler olaylardaki nüansları görmüyor olabilirler.

Kahve falında su istifra etmek neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini istifra ederken görmek başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının istifra ettiğini görmek insanların yolunu aydınlatacağına, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında istifra eden bebek görmek fal sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin istifra ettiğini görmek hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun istifra ettiğini görmek her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine tabir olunur.

Kahve falında istifra eden birini görmek maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına inanılır.

Kahve falında istifra ettiğini görmek yaptığı işte sivrileceğine, net bir bakış açısı kazanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top