Kahve falında istifra eden birini görmek

Kahve falında istifra eden birini görmek yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, temize çıkacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında istifra eden birini gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkileriniz kötü gidiyorsa fazla dert etmeyin.

Kahve falında istifra eden birini görmek olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında istifra eden görmek geçim derdine gireceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına inanılır.

Kahve falında istifra edeni görmek kazancının da azalacağına, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına işarettir.

Kahve falında istifra eden bebek görmek borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin istifra ettiğini görmek maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına delalettir.

Kahve falında su istifra etmek kişinin şansının artacağına, elin bollaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunun istifra ettiğini görmek anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına inanılır.

Kahve falında birinin istifra ettiğini görmek onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top