Kahve falında birini istifra ederken görmek

Kahve falında birini istifra ederken görmek rakiplerine karşı güç elde edeceğine, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, fırsatların teker teker elden kaçacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini istifra ederken gördüyseniz:

  • Siz ya da karşınızdaki kişi dürüst bir karar alabilmek için tüm gerçekleri paylaşmadıysanız, duygusal bir durum söz konusu olabilir.İlerlemek için gerekli değişiklikleri yapmaya hazır olmalısınız.

Kahve falında birini istifra ederken görmek istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, yaşamının tadını çıkaracağına yorulur.

Kahve falında su istifra etmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, aşama göstermeyeceğine inanılır.

Kahve falında istifra eden görmek kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin istifra ettiğini görmek bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, borçlarının azalacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğunun istifra ettiğini görmek çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına inanılır.

Kahve falında istifra görmek zenginliğinin tükenmeyeceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına inanılır.

Kahve falında başka birinin istifra ettiğini görmek doğruluğu bulacağına, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında istifra eden bebek görmek iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top