Kahve falında siyah tahta görmek

Kahve falında siyah tahta görmek eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, gülen yüzünün solacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, büyük düşüneceğine, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah tahta gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var, ilişkileriniz güçleniyor.

Kahve falında siyah tahta görmek düşmanına galip geleceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük tahta görmek bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına rivayet eder.

Kahve falında tahta bebek görmek kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına delalettir.

Kahve falında tahtaya tutunmak kazancını katbekat arttıracağına, ele geçen kazancın azalacağına işaret eder.

Kahve falında tahta kaşık yıkamak sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine delalet eder.

Kahve falında tahta çatı görmek huzur bulacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tahta kurdu görmek yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında tahta kase görmek emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top