Kahve falında büyük tahta görmek

Kahve falında büyük tahta görmek fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük tahta gördüyseniz:

  • Sağlığınızı veya beslenme düzeninizi ilgilendiren değişikliklerde söz konusu olabilir.

Kahve falında büyük tahta kapı görmek her zaman fal sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük tahta görmek elinin de bolluk göreceğine, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tahta kapı kilitlemek yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına inanılır.

Kahve falında sınıfta tahtaya yazı yazmak yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine rivayet eder.

Kahve falında tahta üzerinde uyumak borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına inanılır.

Kahve falında tahta kaşık çalmak hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına tabir olunur.

Kahve falında tahta cetvel görmek dini inançların güçleneceğine, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tahtadan yüzük görmek iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top