Kahve falında tahta çatı görmek

Kahve falında tahta çatı görmek kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine, fal sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tahta çatı gördüyseniz:

  • Baskı altında ödün vermemelisiniz.

Kahve falında tahta çatı görmek manevi olarak huzur içinde olacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında çatı görmek borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına işarettir.

Kahve falında camdan çatı görmek çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çatıya kiremit dizmek işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çatı çıkmak elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çatıdan birinin düştüğünü görmek kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, gülüp eğleneceğine işarettir.

Kahve falında çatının delik olduğunu görmek ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, eve kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında silahlı çatışmaya girmek sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top