Kahve falında şişmiş kol görmek

Kahve falında şişmiş kol görmek eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, arzularına kavuşacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine fal sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şişmiş kol gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizin için iyi olmayan konularda size baskı kurabilirler.

Kahve falında kolunu şiş görmek çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kolunda şişlik görmek hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şiş kol görmek sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şişmiş kol görmek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında kolda şişlik görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kolunu şişmiş görmek dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında kolun şişmesi görmek çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında başında şişlik görmek sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top