Kahve falında kolunda şişlik görmek

Kahve falında kolunda şişlik görmek başarının garantileneceğine, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine işaret eder.

Kahve falında kolunda şişlik gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, sosyal yaşamınızı veya kariyerinizi ilgilendiren konularda gizli yürütülen çalışmalar yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında kolunda şişlik görmek vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kolda şişlik görmek işlerin çok iyi bir hal alacağına, çok iyi işler yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şişmiş kol görmek çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şiş kol görmek işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine delalettir.

Kahve falında kolunu şişmiş görmek nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, kazancın eskisine oranla daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında kolun şişmesi görmek büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kolunu şiş görmek gelirinin eksileceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yün şişi görmek Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top