Kahve falında başında şişlik görmek

Kahve falında başında şişlik görmek kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, kafasının karışacağına, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına inanılır.

Kahve falında başında şişlik gördüyseniz:

  • Tesadüfi veya şaşırtıcı olaylar gelecek planlarınızı veya gelecekte kuracağınız iş birliklerini ya da ilişkilerinizin geleceğini etkileyebilir.

Kahve falında başında şişlik görmek rahatının bozulacağına, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başının şiştiğini görmek ters giden işlerin de düzeleceğine, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında dişin şiştiğini görmek haksızlıklara uğrayan fal sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kasıkta şişlik görmek ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çenede şişlik görmek bir süre sıkıntı çekeceğine, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında şişmiş yanak görmek atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, kişinin daha çok kazanacağına, dünya malı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında şişle örgü örmek alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında göğsünü şiş görmek kazancındaki verimliliğin artacağına, Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top