Kahve falında sırtta şişlik görmek

Kahve falında sırtta şişlik görmek fesada ve haksızlığa karışacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine işaret eder.

Kahve falında sırtta şişlik gördüyseniz:

  • Yeni ortaya çıkan haberlere veya bilgilere göre sizin için hangi yönde ilerlemenin doğru olacağını daha rahat bulabilirsiniz.

Kahve falında sırtında şişlik görmek dininden vazgeçmeyeceğine, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına delalet eder.

Kahve falında sırtta şişlik görmek çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına ve rahata ereceğine, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çöp şiş yemek çok iyi yerlere geleceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında demir şiş görmek çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karnı şiş görmek daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına rivayet eder.

Kahve falında şiş örgü görmek çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve falı kapatan kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında kasıkta şişlik görmek yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına inanılır.

Kahve falında karnında şişlik görmek umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top