Kahve falında parmağının şiştiğini görmek

Kahve falında parmağının şiştiğini görmek çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, öz güven kazanacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına rivayet eder.

Kahve falında parmağının şiştiğini gördüyseniz:

  • Size heber getiren kimse kötü niyetli olmasa bile o da yanıltılmış olabilir.

Kahve falında parmaklarını şiş görmek aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında parmak şişmesi görmek hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine inanılır.

Kahve falında parmağının şiştiğini görmek içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında şiş parmak görmek ancak daha sonara falı kapatan kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında şişmiş parmak görmek sıcakkanlı bir kişi olunacağına, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine işaret eder.

Kahve falında parmakları şiş görmek ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şişmiş parmak muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında araba lastiği şişirmek iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top