Kahve falında sırt kemiği görmek

Kahve falında sırt kemiği görmek hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına yorulur.

Kahve falında sırt kemiği gördüyseniz:

  • Düşüncelerinize hakim olmalısınız.

Kahve falında sırt kemiği görmek işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına delalettir.

Kahve falında ağzında kemik görmek gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında birinin kemiklerinin kırıldığını görmek başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kendi kemiklerini görmek zorlukların son bulacağına, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine delalettir.

Kahve falında kemik rengi görmek en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine delalettir.

Kahve falında köpeğe kemik vermek sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, gözünü en yukarılara dikeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kürek kemiği görmek çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kedi kemiği görmek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top