Kahve falında kemik rengi görmek

Kahve falında kemik rengi görmek aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında kemik rengi gördüyseniz:

  • Bazı konularda motivasyonunuzu yitirebilirsiniz ya da olumsu düşünceleriniz nedeniyle çözülebilecek konuların çözümü zorlaşabilir.

Kahve falında kemik rengi görmek huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, her hayalini de gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında kemikli pişmiş et görmek karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş insanın kemiklerini görmek kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaburga kemik görmek çok büyük zenginliğe sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında ölü kemik görmek üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine delalettir.

Kahve falında köpeklere kemik atmak çok sıhhatli bir kişi olunacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kemik kırmak yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, başına türlü belalar geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babanın kemiklerini görmek sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top