Kahve falında kedi kemiği görmek

Kahve falında kedi kemiği görmek maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kedi kemiği gördüyseniz:

  • Seyahatler veya farklı yerlere yapılacak ziyaretler farklı kültürleri tanımanıza aracı olabilir.

Kahve falında kediye kemik vermek müşkül durumların üstesinden geleceğine, variyet sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedi kemiği görmek hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine tabir olunur.

Kahve falında kemiğini görmek gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında toprağa kemik gömmek yeni bir şehre yerleşileceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına delalettir.

Kahve falında inek kemiği görmek kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında eti kemiğinden ayırmak elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, borçlarının kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında ölünün kemiğini görmek hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, eşlerin muhabbetinin artacağına işarettir.

Kahve falında tavuk kemiği yutmak manevi bir rahatlama yaşanacağına, iyi geçineceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top