Kahve falında sevgiliyi karısıyla görmek

Kahve falında sevgiliyi karısıyla görmek ömür boyu devam edeceğine, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına işarettir.

Kahve falında sevgiliyi karısıyla gördüyseniz:

  • İlginç bir teklif işiniz veya özel yaşamınızla ilgili olumlu değişikliklere neden olabilir.

Kahve falında eski sevgilinin karısını görmek yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi ve karısını görmek fikirlerinin can bulacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında karısının eski sevgilisini görmek böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında sevgilinin eski karısını görmek alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilinizin karısını görmek dinini yaşayacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgilisinin karısını görmek ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında sevgilisinin karısını görmek ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi karısıyla görmek yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top