Kahve falında sevgilinizin karısını görmek

Kahve falında sevgilinizin karısını görmek uzun bir seyahate çıkılacağına, amaçlarına ulaşacağına, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, musibetlerin yaşanacağına, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilinizin karısını gördüyseniz:

  • Yardıma açık olmanız durumunda şanslı bağlantılar kurma fırsatı bulabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgilisinin karısını görmek her kararlarında onların arkasında olacağına, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilinin eski karısını görmek rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına işaret eder.

Kahve falında sevgilinizin karısını görmek karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında sevgiliyi karısıyla görmek imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına işarettir.

Kahve falında sevgilisinin karısını görmek anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında karısının eski sevgilisini görmek bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgiliyi ve karısını görmek aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyi karısıyla görmek elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top