Kahve falında sevgiliye tükürmek

Kahve falında sevgiliye tükürmek çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgiliye tükürmek gördüyseniz:

  • Olaylara tarafsız olarak yaklaşmanız ise, sizin sandığınız gibi kazanç getirmeyecek.

Kahve falında sevgiliye tükürmek sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliye tükürmek içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin yüzüne tükürmek neşesini ve moralini kaybedeceğine, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin yüzüne tükürmek hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında iltihap tükürmek sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine yorulur.

Kahve falında yeşil tükürmek kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine tabir olunur.

Kahve falında bir insana tükürmek eşi tarafından yüceltileceğine, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına inanılır.

Kahve falında sofraya tükürmek sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top