Kahve falında yeşil tükürmek

Kahve falında yeşil tükürmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, mutluluğun aileye geri döneceğine, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına işarettir.

Kahve falında yeşil tükürmek gördüyseniz:

  • Kontrolü elinde tutan kişilerle diyaloglarınızda dikkatli olmanız, önerilerinizi dahi diplomatik şekilde dile getirmeniz gerekiyor.

Kahve falında yeşil tükürmek çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğinin yüzüne tükürmek sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına yorulur.

Kahve falında düşmana tükürmek kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında çiğ et çiğneyip tükürmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kurt tükürmek büyük bir umutsuzluk duyacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine rivayet eder.

Kahve falında gerçekten tükürmek büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında barışın sağlanacağına işaret eder.

Kahve falında insan yüzüne tükürmek mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına işaret eder.

Kahve falında ağzından et tükürmek yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top