Kahve falında eski sevgiliye tükürmek

Kahve falında eski sevgiliye tükürmek ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, ardından sevinçli bir haber alınacağına, daha iyi yerlere geleceğine, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliye tükürmek gördüyseniz:

  • Belirsiz konuşmalar veya net olmayan mesajlar ise, suların bulandırılması anlamına gelebilir.

Kahve falında eski sevgilinin yüzüne tükürmek beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliye tükürmek akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin yüzüne tükürmek ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine delalettir.

Kahve falında sevgiliye tükürmek daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgilinin kızı olduğunu görmek kırgınlıkların sona ereceğine, iş yeri sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin yüzünde yara görmek zinaya ve yasak olana uzak duracağına, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin hamile olduğunu görmek beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyle gemiye binmek içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top