Kahve falında sevgilisini hamile olarak görmek

Kahve falında sevgilisini hamile olarak görmek yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilisini hamile olarak gördüyseniz:

  • Belli işleri, planları, ilişkileri veya iş birliklerini devam ettiremeyeceğinizi hissedebilirsiniz.

Kahve falında sevgilinin hamile olduğunu öğrenmek kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine inanılır.

Kahve falında sevgilinin başkasından hamile olduğunu görmek son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgiliden hamile olmak mutsuz ve üzgün olacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgiliden hamile olduğunu görmek sıkıntılarının biteceğine, azimli ve hırslı çalışmasının karşılığı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin hamile olduğunu görmek dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgilisini hamile olarak görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında sevgiliyi hamile olarak görmek yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilisinin hamile olduğunu görmek zaferler kazanacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top