Kahve falında sevgiliyi hamile olarak görmek

Kahve falında sevgiliyi hamile olarak görmek kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, çok büyük çaba sarf edeceğine, beğenilen işlere imza atacağına, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında sevgiliyi hamile olarak gördüyseniz:

  • Bazı konularda bilgi edinerek veya yeteneklerinizi geliştirerek farklı konularda ilerleyebilir veya iş birlikleri kurabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgilisini hamile görmek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilini hamile görmek hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında sevgilinin başkasından hamile olduğunu görmek işlerin günden güne artacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliden hamile olmak kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilinin hamile olduğunu öğrenmek paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliden hamile kalmak çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında sevgilisini hamile olarak görmek yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilisinden hamile olduğunu görmek kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top