Kahve falında sevgilinin başkasından hamile olduğunu görmek

Kahve falında sevgilinin başkasından hamile olduğunu görmek fal sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, işlerinin çok açılacağına, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hatalarından erken döneceğine, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına işaret eder.

Kahve falında sevgilinin başkasından hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Hoşa gitmeyecek özel durumlar ilerin karışmasına neden olabilir.

Kahve falında sevgilisini hamile olarak görmek girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, iç sıkıntısına delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliden hamile olduğunu görmek kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilisinden hamile kaldığını görmek onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine yorulur.

Kahve falında sevgilinin hamile olduğunu görmek girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, kişinin her daim iyi anılacağına inanılır.

Kahve falında sevgiliden hamile kalmak maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgiliden hamile kalmak deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, projenin gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilini hamile görmek eğlenceli şekilde yaşayacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliden hamile kaldığını görmek geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top