Kahve falında sevdiğini kaybetmek

Kahve falında sevdiğini kaybetmek kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, geçim zorluğundan kurtulacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğini kaybetmek gördüyseniz:

  • Olup biten şeyleri anlamakta zorlanabilir veya şaşırtıcı olayları izlemek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında sevdiği kızı kaybetmek üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyi kaybetmek hak yolunu tutacağına, onları rahat ettireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin insanı kaybetmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine, bu şekilde devam ederse eğer birçok başarı kazanacağına, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin birini kaybetmek doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğini kaybetmek zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, daha büyük adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi kaybetmek eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına delalettir.

Kahve falında sevdiği insanı kaybetmek yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği birini kaybetmek verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top