Kahve falında sevdiğin birini kaybetmek

Kahve falında sevdiğin birini kaybetmek fal sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, bir uzmana başvurulacağına, bir işe soyunacağına, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, düşkün kimselerin yardımına koşacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin birini kaybetmek gördüyseniz:

  • Bir seyahat ya da sosyal bir etkinlik hayata bakışınızı değiştirebilir.

Kahve falında sevdiğin kızı kaybetmek endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin insanı kaybetmek üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiklerini kaybetmek binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, maddi anlamda çok zorlanacağına delalettir.

Kahve falında sevdiği kızı kaybetmek işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğini kaybetmek çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyi kaybetmek eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği birini kaybetmek işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiği insanı kaybetmek hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top