Kahve falında sevdiği birini kaybetmek

Kahve falında sevdiği birini kaybetmek işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği birini kaybetmek gördüyseniz:

  • Sürekli bir ilişki içindeyseniz ya da evliyseniz bazı kavga veya kıskançlıklar huzurunuzu bozabilir.

Kahve falında sevdiklerini kaybetmek sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyi kaybetmek maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin insanı kaybetmek nahoş sözler işiteceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kızı kaybetmek hedeflerine yaklaşacağına, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyi kaybetmek ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği birini kaybetmek âlim kişiler arasına gireceğine, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiği kızı kaybetmek rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, hayallerinin gerçekleşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği insanı kaybetmek sıkıntılarından arınıp genişliğe çıkacağına, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top