Kahve falında ayaklarında kına görmek

Kahve falında ayaklarında kına görmek maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, bol bol hayır duası alınacağına, acılarını dindireceğine, ayağının tökezlemeyeceğine, gelişiminin hız kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayaklarında kına gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız hareketsiz görülüyor.

Kahve falında ayağa kına sürmek maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine işarettir.

Kahve falında ayak parmaklarına kına yakmak ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, sağlık sorunun kalmayacağına delalettir.

Kahve falında ayaklarında kına görmek binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında ayaklarına kına yakmak onlara karşı zafer kazanacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayaklarının kınalı olduğunu görmek büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elleri ayakları kınalı görmek atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ellere ve ayaklara kına yakmak tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına yorulur.

Kahve falında ayakları kınalı görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top