Kahve falında ayaklarının kınalı olduğunu görmek

Kahve falında ayaklarının kınalı olduğunu görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, işinde profesyonel kimse olacağına, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, derdin ve sıkıntının biteceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına delalettir.

Kahve falında ayaklarının kınalı olduğunu gördüyseniz:

  • Değişiklik yapılması gereken şeyler olabilir.

Kahve falında ayaklarının kınalı olduğunu görmek bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında el ve ayağa kına yakmak bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayaklarına kına yakıldığını görmek kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, borçlarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında ayaklara kına yakmak rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında ayaklarını kınalı görmek ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına inanılır.

Kahve falında ayağa kına yakmak ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında elleri ayakları kınalı görmek çok sevilen bir kişi olunacağına, zor zamanların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında ayağına kına yaktığını görmek kişinin sıkıntıların artacağına, heyecan ve hareketlilik geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top