Kahve falında ayakları kınalı görmek

Kahve falında ayakları kınalı görmek maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, hastalığında da sağlığında da bu kişinin yanında yer alacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakları kınalı gördüyseniz:

  • Sıkıntılarınızı kendinize saklamanızda fayda var.

Kahve falında el ve ayaklara kına yakmak büyük bir servete kavuşacağına, sevilen bir dostu kaybetmeye yorulmaktadır.

Kahve falında ellere ve ayaklara kına yakmak isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayaklarına kına yakmak sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına delalet eder.

Kahve falında eline ve ayağına kına yakmak en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına işaret eder.

Kahve falında ayaklarına kına yakıldığını görmek işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında ayağa kına yakmak gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine yorulur.

Kahve falında ayaklara kına yakmak kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına delalettir.

Kahve falında el ve ayağa kına yakmak kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, huzurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top