Kahve falında sevdiğin erkeğin sevgilisini görmek

Kahve falında sevdiğin erkeğin sevgilisini görmek zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, kolaylık elde edeceğine, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin erkeğin sevgilisini gördüyseniz:

  • Sebebi olmayan sinir gerilimleriniz olabilir.

Kahve falında sevdiğin erkekle sevgili olmak şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin erkeğin sevgilisini görmek çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi sevgilisiyle görmek kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına delalettir.

Kahve falında sevgilisinin başkasını sevdiğini görmek sevilen bir dostu kaybetmeye, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin eski sevgilisiyle görmek karamsar olacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin başkasıyla sevgili olduğunu görmek aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, kişinin her daim iyi anılacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin insanla sevgili olmak çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin adamla sevgili olmak işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, işlerin sürekli artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top