Kahve falında sevdiğinin eski sevgilisiyle görmek

Kahve falında sevdiğinin eski sevgilisiyle görmek ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinin eski sevgilisiyle gördüyseniz:

  • Egoistlikten uzak kalmanız daha iyi iletişim kurmanızı sağlayabilir.

Kahve falında sevdiğinin eski sevgilisiyle görmek iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına rivayet eder.

Kahve falında çok sevdiğin eski sevgiliyi görmek çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgilinin hala sevdiğini görmek her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin çocuğunu sevmek muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına delalet eder.

Kahve falında eski sevgilinin seni sevdiğini duymak yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi sevmek iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgilinin seni sevdiğini görmek karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin eski sevgilisini görmek zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top