Kahve falında sevgilisinin başkasını sevdiğini görmek

Kahve falında sevgilisinin başkasını sevdiğini görmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, kötü haberler alacağına, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına yorulur.

Kahve falında sevgilisinin başkasını sevdiğini gördüyseniz:

  • Kendinizi maddi manevi güvende hissetmenizi sağlayacak kişisel değişiklikler yapmaya odaklanmalısınız.

Kahve falında sevgiliyle bebek sevmek çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kişiyle sevgili olduğunu görmek hayatından razı geleceğine, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi sevmek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinin eski sevgilisiyle görmek kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgiliye sevdiğini söylemek uğradığı zararların telafi edileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğinin başkasıyla sevgili olduğunu görmek parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini sevgilin olarak görmek sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin adamla sevgili olmak özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top