Kahve falında sel suyunda yüzmek

Kahve falında sel suyunda yüzmek rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, kötü günler geçireceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, çok daha iyi günler göreceğine, kazancının da hiç eksilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sel suyunda yüzmek gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan kişiler nedeniyle karar vermek zorunda hissedebilirsiniz.

Kahve falında sel suyunda yüzmek aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına inanılır.

Kahve falında selde yüzmek kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına alamet eder.

Kahve falında selde yüzdüğünü görmek sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine işarettir.

Kahve falında selin içinde yüzmek ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına inanılır.

Kahve falında sel suyunda kaybolmak emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına alamet eder.

Kahve falında su baskını sel görmek işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında yağmur suyundan sel görmek hayallerin yarıda kalacağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine tabir olunur.

Kahve falında sel suyundan kaçmak birçok işin birlikte yapılacağına, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top